«Ήταν απάτη η προεκλογική του θέση ΣΥΡΙΖΑ»

Η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ δεν παρέλειψε και επιτεθεί και στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι «δεν έχει όρια και αναστολές» την ώρα που επιδίδεται σε επιστρατεύσεις απεργών, επιθέσεις στο ΠΑΜΕ. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «με τον νόμο και την τάξη σχεδιάζουν να επιβάλουν μισθούς πείνας και εργασιακές συνθήκες κάτεργου, το ξεκλήρισμά των μικρομεσαίων αγροτών, τη φτώχεια στους αυτοαπασχολούμενους».

Πάντως αναφέρθηκε και στον κεντροαριστερό χώρο και εκτίμησε ότι

τον διεκδικούν «εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ» και προεξόφλησε πως «όποιος και να κυριαρχήσει θα είναι προσωρινό».

Αναφορικά με την δράση της Χρυσής Αυγής η Αλέκα Παπαρήγα κατήγγειλε πως «στις ευαίσθητες ηλικίες των μαθητών επιχειρεί να φτιάξει πυρήνες και να τους εμπλέξει στην εγκληματική – ρατσιστική πρακτική της» και σημείωσε πως «φταίνε όσοι εκπαιδευτικοί προπαγανδίζουν το αντιδραστικό ιδεολόγημα των δυο άκρων».

Σχετικά με την ΑΟΖ, η Αλέκα Παπαρήγα βλέπει πόλεμο συμφερόντων ανάμεσα σε ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία και αντιπροτείνει απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και κοινωνικόποίηση του ορυκτού και φυσικού πλούτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα