ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Ενας τραγικός Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 από τη Μάριμπορ στη Σλοβενία στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Αυτός ήταν ο Παναθηναϊκός της Σλοβενίας με τη Μάριμπορ να κερδίζει δίκαια 3-0 στην πρεμιέρα της

φάσης των ομίλων του Europa League.

Το γκολ του Μπέριτς στο 25ο λεπτό ήταν η φυσιολογική εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός απουσίαζε από τον αγωνιστικό χώρο, δεν είχε ανάπτυξη, ήταν ακίνδυνος επιθετικά και λογικά βρέθηκε να κυνηγά το σκορ.

Η κακή εικόνα της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά. Ο Χριστοδουλόπουλος σε θέση φορ ήταν ακίνδυνος, ο Ζέκα και ο Κουίνσι ήταν σε… άλλο γήπεδο και οι Σισοκό και Κατσουράνης δεν έφταναν για να… φέρουν την άνοιξη.

Το 2-0 από τον Ιμπραϊμι στο 62ο λεπτό ήταν η ταφόπλακα στα όποια όνειρα του Παναθηναϊκού για κάτι καλύτερο. Η είσοδος του Φορναρόλι και η πίεση που άσκησε το Τριφύλλι δεν έφεραν τίποτε διαφορετικό.

Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων ήταν το… κερασάκι στην πικρή τούρτα. Με ένα (αυστηρό έως ανύπαρκτο) πέναλτι του Ταβάρες στο 88ο λεπτό οι Σλοβένοι ολοκλήρωσαν τον θρίαμβό τους με 3-0.

Οι συνθέσεις:

Μάριμπορ (Μίλανιτς): Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Ραϊτσεβιτς, Πότοκαρ, Μέγιατς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα, Ταβάρες, Ιμπαρϊμι, Μπέριτς

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος (56′ Φορναρόλι), Κουίνσι (75′ Μαυρίας), Σισοκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα