Ήττα…ελπίδας για τον Αρη

Όσο αγωνίστηκαν οι βασικές επιλογές του Γιάννη Χατζηνικολάου, οι Θεσσαλονικείς κοίταξαν στα μάτια τη φημισμένη αντίπαλό τους και μάλιστα προηγήθηκαν στο 18′ με το έξοχο χτύπημα φάουλ του Ουντότζι.

Και στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους πάντως ο Αρης συνέχισε να πιέζει και γενικά να έχει μία μεστή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μία ομάδα που παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς.

Στην επανάληψη οι Ρωμαίοι, βοηθούμενοι και από την κλάση του εμβληματικού αρχηγού τους Φραντσέσκο Τότι που μπήκε στο ματς στο

60′, ανέβασαν ρυθμούς και σκόραραν δύο φορές για να φτάσουν στην ανατροπή και τη νίκη. Στο 70′ ο Μπουρντίσο έγραψε το 1-1 με δυνατή κεφαλιά ενώ στο 80′ ο Μπράντλεϊ διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 1-2.

Άρης: Διούδης (56′ Μπουζάνης), Ηρακλής (76′ Λεμονής), Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος (76′ Νταμαρλής), Οικονομόπουλος (61′ Καραγιάννης), Σταυρόπουλος (61′ Κοτσαρίδης), Ουντότζι (61′ Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Μανιάς (56′ Αγγελούδης)

Ρόμα: Σκορούπσκι, Τοροσίδης (63′ Ζέβντα), Μπενάτια (63′ Μπουρντίσο), Καστάν (46′ Ρομανιόλι), Ντοντό (63′ Μπαλτζαρέτι), Πιάνιτς (46′ Μπράντλεϊ), Στρόουτμαν (63′ Βέρε), Μαρκίνιο (63′ Ταντέι), Λαμέλα (46′ Τότι), Καρπάρι (46′ Ταγιό), Μποριέλο (63′ Οσβάλντο)

Keywords
Τυχαία Θέματα