Κ. Μαρκόπουλος: «Και πολύ άντεξα….»

«Κρίσεις στην πολιτική προκύπτουν όταν συρρέουν πολλά αρνητικά και όταν το χάος απειλεί την πολιτική σοβαρότητα και ο αυταρχισμός προσβάλλει την αξιοπρέπεια», δηλώνει ο παραιτηθείς βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων φωτογραφίζοντας τον Πρόεδρο του Κινήματος, Πάνο Καμμένο.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος διαχωρίζοντας την στάση του έσπευσε

να δηλώσει στο «Βήμα της Κυριακής» ότι «ο Πάνος Καμμένος θα μείνει με τους πολιτικά απαίδευτους, γραφικός και αυτοθαυμαζόμενος» και απαντώντας στα περί αποστασίας απάντησε: «Όταν παρακαλούσε γονατιστός να πείσω 10 βουλευτές που διεγράφησαν από την ΝΔ να πάνε μαζί του, ήμουν ισοδύναμα Θεός, τώρα αποστάτης». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι: «Ο αποστάτης πρέπει να εγκαταλείψει ιδέες και οράματα. Εγώ εγκατέλειψα λείψανα λαϊκισμού, πολιτικής αμορφωσιάς και εξουσιολαγνείας έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος. Και πολύ άντεξα….».

Δεν παρέλειψε, επίσης, να κατηγορήσει τον Πάνο Καμμένο για κρυφή ατζέντα για πιθανή συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που ο ίδιος δεν επιθυμεί.

Ξεκαθαρίζει, πάντως, ότι η ανεξαρτητοποίησή του δεν σημαίνει επιστροφή στην ΝΔ, γιατί όπως εξηγεί: «Ο Πρωθυπουργός θα προτιμούσα να εκμεταλλευόταν τα όχι της αντιπολίτευσης ως όπλα διαπραγμάτευσης» και δηλώνει πως παραμένει αντι-μνημονιακός, χωρίς όμως να απαντά στο αν σχεδιάζει νέο πολιτικό σχηματισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα