«Και οι 32 σιγήσατε στις κυβερνητικές αυθαιρεσίες στην ΕΡΤ»

Κατηγορούν τους βουλευτές του συγκυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι κατέθεσαν σχετική ερώτηση για την απομάκρυνση των εργαζομένων της ΕΡΤ για κοινοβουλευτική ακρότητα και αδιαφορία για το μέλλον της δημόσιας τηλεόρασης και των λειτουργών της ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι 32 της ΝΔ: «Σίγησαν όταν το ΣτΕ διέταξε την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επιστροφή των εργαζομένων

στις θέσεις τους. Σίγησαν όταν σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της χώρας και της διεθνούς δημοσιογραφικής κοινότητας εκφράζανε την εναντίωσή τους στο μαύρο.Σίγησαν όταν η πλειοψηφία του λαού μας με ογκώδεις και μαχητικές καθημερινές συγκεντρώσεις τους στο ραδιομέγαρο αξίωσαν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Σίγησαν όταν ο Άρειος Πάγος διέταξε δικαστική έρευνα για τις αυθαιρεσίες, παρανομίες και εργασιακές παρατυπίες για τη συγκρότηση της λεγόμενης ΔΤ».

Οι συνεργαζόμενες ενώσεις στο χώρο του Τύπου εγκαλούν τους 32 βουλευτές της ΝΔ ότι, στην ερώτησή τους αποφεύγουν να ζητήσουν ενημέρωση από τον Παντελή Καψή γιατί δεν έχει συσταθεί ακόμα η ΔΤ ως νομικό πρόσωπο, γιατί δεν έχει ΑΦΜ, κανονισμό προσωπικού και κανονισμό λειτουργίας, γιατί προσπαθεί συνεχώς να διασπάσει τους εργαζόμενους.

«Αν έχουν επηρεασθεί από τις ανεύθυνες κι αναπόδεικτες αιτιάσεις του κ. Π. Καψή για ανομίες και παραβατικότητες στο ραδιομέγαρο από τους εργαζόμενους, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ όποτε θέλουν, για να σχηματίσουν άμεση προσωπική αντίληψη», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα