ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ

Θέαμα και σασπένς υποσχέθηκαν ενόψει των τελικών της Α1 που αρχίζουν την Πέμπτη οι προπονητές και οι αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ιδού τι δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης:

Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Για μένα ήταν μεγάλη έκπληξη που νικήσαμε

σε δύο ματς με μέσο όρο 64 πόντους. Στους τελικούς πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο. Εκτιμούμε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό αλλά ελπίζω μετά το ευρωπαϊκό να πάρουμε και το ελληνικό πρωτάθλημα. Για τους παίκτες μου είναι μία δύσκολη κατάσταση η διαχείριση μετά από ένα θρίαμβο. Μόνο ο Παπαδόπουλος και ο Σπανούλης είχαν κατακτήσει πριν την Ευρωλίγκα. Εγώ δεν ακούω ούτε επηρεάζομαι από τα συναισθήματα».

Ζέλικο Ομπράντοβιτς:  «Θα ήθελα να δώσω ξανά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι αλλά απαιτούνται τρεις νίκες. Θα γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου. Και τα τρία φετινά παιχνίδια μεταξύ μας κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Τα συναισθήματα των παικτών μετά από ένα φάιναλ φορ είναι πολύ έντονα, οπότε η προετοιμασία είναι δύσκολη. Θα ήθελα να δω τους παίκτες μου να παίζουν όπως στην Κωνσταντινούπολη».

Βασίλης Σπανούλης: « Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι να βάλω το τελευταίο σουτ. Παίζουμε κόντρα σε μία σπουδαία και έμπειρη ομάδα αλλά ο κόουτς με τη φοβερή εμπειρία του μπορεί να μας προετοιμάσει κατάλληλα. Ο Παναθηναϊκός έχει πιο έμπειρο σύνολο αλλά εμείς διαθέτουμε περισσότερη ενέργεια και νιάτα».

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Συγχαρητήρια και από μένα στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε και φυσικά θα δώσουμε το 100%. Θα παίξει ρόλο η μέρα στην οποία θα βρεθούμε στο κάθε ματς και το πώς θα αντιδράσουμε στα ερωτήματα που θα μας βάλει ο αντίπαλος. Ξέρουμε βέβαια πολύ καλά ο ένας τον άλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα