Και ζηλιάρα και ζημιάρα

Οι ζημιές που προκάλεσαν τα νεύρα της απατημένης Γαλλίδας δημοσιογράφου φτάνουν σε 3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εφημερίδες Le Figaro και Le Parisien. Πάντως η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις εν λόγω φήμες. Από την πλευρά τους, οι γαλλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι, η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της και άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά της: αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα

τέχνης.

Το περιοδικό Closer κυκλοφορεί σήμερα, μια μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη του κυκλοφορία με πλούσιο υλικό για το ερωτικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει ροζ …τσουνάμι στα Ηλύσια Πεδία, ενώ τα γαλλικά ΜΜΕ κάνουν πλάκα με το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος διαφήμισε άθελά του το κράνος Dexter με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί μπανοβγαίνοντας μέσα στη νύχτα στο διαμέρισμα όπου τον περίμενε η Ζουλί Γκαγέ. Το περιοδικό Le Point, αναφέρει ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το εν λόγω κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.

Το σημερινό Closer παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα για την διπλή ερωτική ζωή του προέδρου, εστιάζει στις ζημιές που προκάλεσε (αν κάτι τέτοιο ισχύει) στο προεδρικό γραφείο, για την νευρική κρίση που υπέστη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, τη νοσηλεία της και την απόσυρσή της στην δεύτερη προεδρική κατοικία της Λαντέρν.

Keywords
Τυχαία Θέματα