Καλοκαιρία με άνοδο της θερμοκρασίας

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές από το απόγευμα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου

Μακεδονία, Θράκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Μακεδονία που το απόγευμα θα ενταθούν. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 17

βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές σε βόρειο Ιόνιο, ήπειρο και δυτική στερεά. Από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα είναι τοπικά ισχυρές. Λίγες νεφώσεις στη δυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις στις βορειότερες περιοχές όπου μετά το απόγευμα θα σημειωθούν στη Θεσσαλία τοπικές βροχές. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 στα νοτια τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στο ανατολικό Αιγαίο αίθριος και στα Δωδεκάνησα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ και πιθανόν τη νύχτα στα βόρεια 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα