Καμμένος, όπως λέμε Τζιτζικώστας

Ο κ.Καμμένος, μιλώντας σε βραδινή εκπομπή του Star, δήλωσε ότι «δεν διαφωνώ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση». Δικαιολογώντας την άποψη αυτή, σημείωσε ότι «Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου… Γιατί τους καλύπτανε;». Στην

επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δεν άφησε εκτός ούτε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο επιρρίπτοντας του ευθύνες για τον νόμο για τα υποβρύχια.

Έτσι οι Χρυσαυγίτες, που έχουν καταθέσει μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ, με την κατηγορία της τέλεσης εγκλημάτων, βρήκαν στο πρόσωπο του κ.Καμμένου ένα άξιο συμπαραστάτη.

Ντόλιος: «Συνήγορος της Χρυσής Αυγής ο Καμμένος»

Συνήγορο της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή τις δηλώσεις του: «Νομίζω ότι θα ήταν φρόνιμο να υποστεί με το δημόσιο λόγο αυτά τα οποία υπέστη ο κ. Τζιτζικώστας, μετά τη γκάφα τη γνωστή, την οποία έκανε», ανέφερε ο κ. Ντόλιος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σκουρλέτης: Προφανώς και δεν είναι το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση

Παράλληλα και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στράφηκε κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως «προφανώς και δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα