«Κανονικό εργασιακό καθεστώς» στο Δημόσιο θέλει ο Πάγκαλος

«Στο συνέδριο πρέπει να πούμε κάτι για το εκλογικό σύστημα. Για την οργάνωση των κομμάτων, που πρέπει να είναι ενιαία», γράφει στο Twitter του, αναφερόμενος ακόμα στο πολιτικό χρήμα, τη σχέση βουλευτών και υπουργών με το κοινό ποινικό δίκαιο, την κατάσταση των εργασιακών σχέσεων στον δημόσιο τομέα. «Δεν θα γίνει τίποτα όσο έχουμε αυτόν τον παρασιτικό δημόσιο τομέα, με τόσους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους», γράφει, τονίζοντας την ανάγκη «οι δημόσιοι υπάλληλοι να ενταχθούν σε κανονικό

εργασιακό καθεστώς».

Θέση παίρνει ο Θοδ. Πάγκαλος και επί των ξένων επενδύσεων. Για να γίνουν αυτές, γράφει, χρειάζεται, πρώτον τάξη και ασφάλεια, δεύτερον μείωση γραφειοκρατίας, τρίτον σταθερό φορολογικό σύστημα, τέταρτον υποδομές, πέμπτον ένα ελάχιστο ποσοστό κέρδους.

Αναφερόμενος τέλος στην επίσκεψη Ολάντ στην χώρα μας, αίσθηση προκαλούν όσα γράφει πως «η Γαλλία μας στάθηκε συστηματικά, όχι μόνο με την ηγεσία Ολάντ, αλλά και με τον Σαρκοζί», κάνοντας λόγο για ‘σταθερή’ σχέση μεταξύ των δύο χωρών. Υποστηρίζει μάλιστα πως οι σύγχρονοι ηγέτες διαπραγματεύονται τα συμφέροντα της χώρας και προσπαθούν να προωθήσουν τις υποθέσεις της, καλώντας τους πρωθυπουργούς να θέτουν τα οικονομικά ζητήματα, τα θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα