Καρχιμάκης καλεί Σαμαρά να παραιτήσει Μαυραγάνη

Με νέα ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καλεί όχι μόνον τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη  αλλά και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να παρέμβουν.

Αφορμή αποτέλεσε η σύλληψη και προφυλάκιση μεγαλοπαραβάτη επιχειρηματία στην Πάτρα για την αποδοχή πλαστών και εικονικών

τιμολογίων. Ο Καρχιμάκης έχει πρώτος, και σε άσχετο χρόνο, καταγγείλει δημόσια, ύποπτες συναλλαγές του εν λόγω κυρίου με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη. Γι’ αυτό και τώρα, καλεί τον υφυπουργό να δώσει εξηγήσεις «γιατί την ώρα που η χώρα περνάει μια πρωτόγνωρη κρίση, οι αδύναμοι και οι εύκολοι στόχοι καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης, στον συλληφθέντα επιχειρηματία μεγαλοφοροπαραβάτη, αποδέσμευσε στις 23 Ιουλίου 2012, τις από  11 Ιανουαρίου 2012 δεσμευμένες τραπεζικές καταθέσεις του».

Βέβαια, ο Κρητικός δεν σταματάει εδώ. Καλεί και τον πρωθυπουργό να πάρει θέση και να ενεργήσει για αυτά τα φαινόμενα που τραυματίζουν και ισοπεδώνουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που δοκιμάζονται αυτή την δύσκολη περίοδο.

Και καταλήγει: «ντροπή κ. Μαυραγάνη, Παραιτηθείτε  χωρίς δικαιολογίες. Δεν σας πιστεύει πλέον κανείς ότι μπορείτε να ασκείτε τα καθήκοντά σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα