Καταδικάστηκε ο Ντέμης για υπόθεση του 2006

Πρόκειται την εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει ο Κώστας Κάππας, εκ των ηγετικών στελεχών των «Πειρατών του Ονείρου» και αφορά την υπόθεση των επεισοδίων του αεροδρομίου το 2006 μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ

στην Τούμπα, υπήρξε ένταση και αποδοκιμασίες κατά την άφιξη της αποστολής των «κιτρινόμαυρων» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Νικολαΐδης είχε μηνύσει συγκεκριμένους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι άπαντες αθωώθηκαν. Στη συνέχεια μάλιστα, προχώρησαν σε δική τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Στη δίκη ο Νικολαΐδης δεν έδωσε το παρών ούτε εκπροσωπήθηκε από συνήγορο. Παρόλα αυτά η διαδικασία προχώρησε και η ποινή επιβλήθηκε. Εκδικάστηκε επίσης αποζημίωση η οποία μετά από απόφαση των στελεχών του συνδέσμου θα δοθούν στο ίδρυμα της Φλόγας.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πλημμέλημα (χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο ύψους 35 εκατ.) διότι το αδίκημα δεν αφορά απόδοση ΦΠΑ ή ΦΜΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα