«Κατενάτσιο» για ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και τη ΛΑΡΚΟ

Η σύσκεψη έχει υποβαθμιστεί καθώς δεν συμμετέχει σε αυτήν, τελικά, ούτε η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας, Φώφη Γεννηματά, ούτε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος ο Ασημάκης Παπαγεωργίου στοιχείο που ενδεχομένως να δείχνει ότι δεν έχει καθοριστεί το πλαίσιο των τελικών προτάσεων που θα υποβάλλει στην τρόικα η ελληνική πλευρά για τη ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και τη ΛΑΡΚΟ.

Στη

σύσκεψη μετέχει ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Κομισιόν Γιάν Κούπμαν, ο Γιάννης Στουρνάρας και υπηρεσιακοί παράγοντες από τα συναρμόδια υπουργία.

Αισιοδοξία για αναβάθμιση από τον Moody’s

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, είδε εκπροσώπους του διεθνούς Οίκου αξιολόγησης Moody΄s, τους οποίους ο υπουργός ενημέρωσε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας όσον αφορά στα δημοσιονομικά μεγέθη.

Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, η ενημέρωση που έγινε, έδειξε την επί τα βελτίω αναθεώρηση των προβλέψεων των Moody’s για την πορεία του ΑΕΠ και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας μετά από την ολοκλήρωση του ελέγχου από την τρόικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα