ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ

08:50 4/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Νέα εστία εσωκομματικής έντασης προέκυψε στη ΔΗΜΑΡ εξαιτίας της δήλωσης του βουλευτή του κόμματος, Οδυσσέα Βουδούρη, κατά της επιστολής Σαμαρά προς τους εταίρους της Ελλάδας. Τον βουλευτή «άδειασε» χθες, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Την περασμένη Παρασκευή, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ

βουλευτής Β’ Αθηνών, Οδυσσέας Βουδούρης, με δήλωσή του, είχε κατηγορήσει τον πρωθυπουργό ότι η επιστολή του δεν συνάδει με το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των κομμάτων. Παράλληλα, είχε χαρακτηρίσει «ανησυχητικό» το γεγονός ότι από την επιστολή Σαμαρά προς τους θεσμικούς εταίρους της χώρας έλειπε η λέξη «επαναδιαπραγμάτευση».

Δημόσια αποδοκιμασία

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, η δήλωση Βουδούρη αιφνιδίασε τους επιτελείς της ΔΗΜΑΡ, αλλά και τον πρόεδρο του κόμματος, Φώτη Κουβέλη. Μάλιστα, συνεργάτες του δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την «πρωτοβουλία» του βουλευτή του κόμματος. Έτσι, χθες, ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αποδοκίμασε δημοσίως τον Οδυσσέα Βουδούρη, χρεώνοντάς του, εμμέσως πλην σαφώς, «τσαμπουκάδες και τζάμπα μαγκιές».

Συγκεκριμένα, κληθείς από το real.gr να σχολιάσει τη δήλωση Βουδούρη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος σημείωσε: «Ο κ. Σαμαράς στην επιστολή του κινήθηκε στο πλαίσιο που είχαν συμφωνήσει οι πολιτικοί αρχηγοί. Μίλησε για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να υπάρξουν στο μνημόνιο, ιδίως στα θέματα της ανάπτυξης και της αντιμετώπισης της ανεργίας. Δεν είναι εποχή ούτε για τσαμπουκάδες, ούτε για τσάμπα μαγκιές».

Keywords
Τυχαία Θέματα