«Κεφάλια» δημοσιογράφων ζητεί ο Παπαδημούλης…

Γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης: «Ο κ. Μενουδάκος “αδειάζει” τις διευκρινίσεις που του απέδωσε το ΑΠΕ. Αν δεν πέσουν κεφάλια στο ΑΠΕ για την αθλιότητα, μυρίζει “εντολή Σαμαρά”».

Νωρίτερα χθες ο πρόεδρος του ΣτΕ Κωνσταντίνος Μενουδάκος είχε δηλώσει ότι οι διευκρινίσεις-εξηγήσεις

που κυκλοφόρησαν την Τρίτη επί της προσωρινής διαταγής που εξέδωσε τη Δευτέρα για την ΕΡΤ δεν δόθηκαν από τον ίδιο.

Λίγο πιο πριν, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε στο δημοσίευμα που προκάλεσε τη σύγχυση πως «σήμερα, από πλευράς του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου δόθηκαν ορισμένες εξηγήσεις – ερμηνείες για την επίμαχη προσωρινή διαταγή του κ. Μενουδάκου».

Κατ΄ αρχήν το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν ανέφερε ότι οι διευκρινίσεις δόθηκαν από τον κ. Κ. Μενουδάκο αλλά «από πλευράς του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου» χωρίς να εμπλέκεται πουθενά ο κ. Μενουδάκος. Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε ο Πρόεδρος του ΣτΕ έβγαλε ανακοίνωση ότι οι διευκρινίσεις-εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν δεν δόθηκαν από τον ίδιο.

Και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, σας διαβεβαιώ ότι εν όψει και εκλογών το θέμα εκμεταλλεύτηκαν εργαζόμενοι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ και μετέφεραν τη δική τους εκδοχή για τα όσα έγιναν. Και αυτό δεν είναι άσχετο με τις εκλογές στο σωματείο των δημοσιογράφων, την ΕΣΗΕΑ, θέμα για το οποίο έλαβε γνώση και ο Πρόεδρός της Δ. Τρίμμης.

Για αυτό λοιπόν λέω ότι μάλλον είναι υπερβολική η αντίδραση του κ. Παπαδημούλη, και σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μπορεί να ζητεί ένας βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης την απόλυση εργαζομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα