Κίεβο: ο νέος παράδεισος της νυχτερινής διασκέδασης

Αυτό το νάιτ κλαμπ ονομάζεται «Νταλί Παρκ» και εδώ παίζει ένας από τους πιο γνωστούς γάλλους DJs, ο Γιοακίμ Γκαράου.

Οι Ουκρανοί αλλά και οι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα ξοδεύουν αρκετά χρήματα στη διασκέδαση. Η Ουκρανία θέτει μάλιστα ελάχιστους περιορισμούς στη διαφήμιση καπνού και αλκοόλ, κάτι που σημαίνει περισσότερα χρήματα από χορηγίες, για τους καλλιτέχνες που ασχολούνται με τον κόσμο της νύχτας.

«Έχουμε ακριβώς τους ίδιους DJs

με την υπόλοιπη Ευρώπη, οι οποίοι παίζουν στα μεγαλύτερα κλαμπ. Από αυτή την πλευρά, η Ουκρανία δεν έχει μείνει καθόλου πίσω. Είμαστε μπροστά. Μπορούμε να φέρουμε μουσικούς από την Γαλλία, για παράδειγμα, που είναι πολύ δύσκολο να τους προσλάβεις, λόγω των υψηλών αμοιβών τους» αναφέρει ο διευθυντής του κλαμπ, Φαμπρίς Σβαρτζ.

Στο συγκρότημα διασκέδασης «Αρένα», στην ουκρανική πρωτεύουσα, συνωστίζονται αρκετά κλαμπ . Το νάιτ κλαμπ «Decadence» είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς νυχτερινούς προορισμούς της πόλης.

Για όσους ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης, πέρα από τα νάιτ κλαμπ, υπάρχει μια σειρά από υπαίθρια γεγονότα. Ένα από αυτά είναι το Πικνίκ μουσικής Σλάβα Φρολόβα, που φιλοξενεί συναυλίες από ανεξάρτητες, ίντι μπάντες.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα