ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ…ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Επιστολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια απέστειλε ο δήμαρχος της Κορίνθου. Επεισοδιακή και η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου.

Η δημοτική αρχή της περιοχής δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τις έντονες αντιδράσεις στην απόφαση της κυβέρνηση να μεταφέρει στο στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού τους παράνομους μετανάστες που προσήγαγε η αστυνομία, στο πλαίσιο της επέκτασης του Ξένου Δία και σε άλλες πόλεις, εκτός Αθηνών.

Ο δήμαρχος της πόλης Αλέξανδρος Πνευματικός απέστειλε επιστολή στον

υπουργό, Νίκο Δένδια στην οποία κάνει λόγο για «κήρυξη πολέμου».

Ο δήμαρχος Κορίνθου αφού υπογραμμίζει ότι η σχετική απόφαση ελήφθη «αιφνιδίως και ερήμην» του δήμου, καταγγέλλει  ότι με την ενέργεια αυτή η Πολιτεία αποδεικνύει ότι «λειτουργεί απαξιωτικά απέναντι στους πολίτες αλλά και τους θεσμούς».

Να σημειωθεί ότι, χθες Πέμπτη εκδηλώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια κι έπεσε ξύλο έξω από το Στρατόπεδο, μεταξύ αστυνομίας, ομάδας πολιτών και μελών της Χρυσής Αυγής τα οποία εμπόδισαν για ώρες την έξοδο των αλλοδαπών από τις κλούβες.
Ο κ. Πνευματικός διέκοψε την υδροδότηση του στρατοπέδου και απαγόρευσε την αποκομιδή απορριμμάτων ως αντίδραση στα σχέδια της πολιτείας και με βασικό επιχείρημα ότι το κράτος χρωστά στο δήμο 24.000 ευρώ.

Αργά το απόγευμα συνεδρίασε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, υπήρξε ένταξη και τοπικοί βουλευτές, όπως ο Πάνος Μπεγλίτης αποδοκιμάστηκαν από πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα