Κλοπ: «Προσπάθεια για την κορυφή»

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ είπε: “Δεν ξέρω αν έχει αναπτυχθεί το γερμανικό ποδόσφαιρο συγκριτικά με άλλες σχολές, ωστόσο εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη βελτίωση. Θα προσπαθούμε ξανά και ξανά να φτάνουμε στον τελικό, αλλά δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρουμε.

Η προετοιμασία για το καθετί προϋποθέτει να κάνεις όπως πρέπει τα σημαντικά πράγματα. Πρόκειται για δύο δυνατές ομάδες που διασταυρώνουν τα ξίφη τους και όλος ο κόσμος θα παρακολουθεί αυτή τη μάχη.

Οι άνθρωποι αναρριχήθηκαν στο Έβερεστ γνωρίζοντας μέχρι και 10 μέτρα πριν από την κορυφή ότι ενδέχεται να μην τα καταφέρουν. Τουλάχιστον

προσπάθησαν. Όπως κι εμείς. Αυτή η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια. Το πιστεύαμε και ίσως γι’ αυτό να είμαστε πιο συναισθηματικοί”.

Από την πλευρά του ο Σεμπάστιαν Κελ είπε: “Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αμφότερες οι ομάδες ξέρουν πως παίζει η άλλη, ποια τακτική πρέπει να εφαρμόσουν. Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Θα το πάρει εκείνος που θα το θέλει περισσότερο και θα νιώθει πως είναι η ευκαιρία του και όχι ότι θα είναι υποχρεωμένος λόγω πίεσης να το πάρει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα