Κόλλησε στη Βέροια ο ΠΑΟΚ

Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες και το χαμένο πέναλτι, ο ΠΑΟΚ είχε την αποβολή του Βιβιανί και το 0-0 έγραψε την ιστορία του αγώνα που άφησε τον Δικέφαλο του Βορρά στο -10 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Παρά το βροχερό καιρό και τον βούρκο (βλέπε αγωνιστικό χώρο), Βέροια και ΠΑΟΚ

προσέφεραν πλούσιο θέαμα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως οι δύο ομάδες δημιούργησαν πέντε τελικές στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όμως, την έχασε η Βέροια στο 37ο λεπτό με τον Καλτσά, ο οποίος αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από την Βιβιάν που αποβλήθηκε και άφησε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να πιέσει, έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη, αλλά η Βέροια ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και είχε την πιο καθαρή φάση, αυτή με τον Καλτσά όπου νικήθηκε από τον Γλύκο.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σπάθα και ο ΠΑΟΚ έχασε έδαφος μένοντας στο -10 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68′ Μορένο), Μπαργκάν (87′ Μπελόν), Ιωάννου (58′ Κόστλι)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63′ Ετο), Κουμαλό, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46′ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77′ Γιάννου), Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα