ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ

16:05 7/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Kασιδιάρης Vs. Κανέλλη

Ξέρουμε ότι κατά την ίδρυση του νεοελληνικού κρατιδίου, όταν πρωτολειτούργησε η Βουλή, υπεράνω της εισόδου υπήρχε  η γραφική προειδοποίηση: εισέρχεσθε αόπλως και ησύχως!

Το αόπλως μάλλον εισακούσθηκε, όσο για το ησύχως ξέρουμε ότι βρήκε περήφανα αυτιά. Πάντως και λεκτικές επιθέσεις γίνονται στη Βουλή, και χαστούκια έχουν πέσει, και πολιτικές κατάρες έχουν ακουστεί. Διόλου περίεργο ότι οι Βρετανοί επινοητές του κοινοβουλίου το επαινούσαν λέγοντας : καλύτερα τα σκυλιά να τρώγονται μέσα στη Βουλή παρά να μάχονται στα πεζοδρόμια! Άλλωστε όσο πάμε προς ανατολάς, τα κοινοβούλια δεν ξεχνούν το πυξ και λάξ.

Όσο για την επίθεση του Κασιδιάρη εναντίον της Κανέλλη ήταν κάτι που αργά ή αργότερα θα συνέβαινε. Η πρόκληση – ειδικά με τα λόγια – ενέχει δηλητήριο. Τι έλεγαν παλιά; Δείρε με μπορεί να γιάνω, μην με βρίσεις θα πεθάνω. Η Κανέλλη επανειλημμένα έχει παίξει το θέατρο του άτεγκτου συνομιλητή, ωστόσο αποκαλώντας τον Κασιδιάρη «φασιστοειδές» δεν ανέμενε φουλ επίθεση. Πιθανότατα – καθώς οι ζέστες σφίγγουν – θα δούμε πολλά ανάλογα περιστατικά που θα έχουν την τιμητική τους στα ανά τον κόσμο τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.

ΒΙΒΑ  ΓΚΡΕΤΣΙΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα