Λαοθάλασσα στο Μέγαρο της ΕΡΤ

Από το μεσημέρι (γύρω στις 11:00) η λεωφόρος Μεσογείων είναι κλειστή (από την Πλατεία Αγίας Παρασκευής και πάνω) και στα δύο ρεύματα, λόγω του ότι οι διαδηλωτές κατευθύνονται συνεχώς προς το κτήριο της ΕΡΤ από παντού. Να διευκρινίσουμε ότι από την οδό Αγίας Παρασκευής προς το κέντρο της Αθήνας η Μεσογείων είναι ανοιχτή.

Live Video

streaming by Ustream

Το κάλεσμα των εργαζομένων, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ κατάφερε να συγκεντρώσει έξω από το Ραδιομέγαρο (το προαύλιο και τους γύρω χώρους) πολύ κόσμο (ανάμεσά τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλη από διάφορες ενώσεις και σωματεία, (ΟΤΕ, Ε.ΠΑ.Μ, ΠΟΕΟΤΑ κ.λπ.). Πολλοί είναι και οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Τσίπρας: Ο Σαμαράς επιχειρεί την κατάλυση της δημοκρατίας

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί την κατάλυση της δημοκρατίας και ετοιμάζεται να παραδώσει την ΕΡΤ στα ιδιωτικά συμφέροντα της διαπλοκής. Πρόσθεσε ότι το πυροτέχνημα του Σαμαρά με το κλείσιμο της ΕΡΤ έσκασε στα χέρια του ίδιου του πρωθυπουργού…

Η δε παρουσία της αστυνομίας την περιοχή είναι …χαλαρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα