ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΤΙΜΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

20:10 1/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Την πλήρη αποτυχία του μνημονίου δήλωσε ότι διαπίστωσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπηρεσιακό  υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά.

Επίσης ο Καμμένος υποστήριξε ότι η πηγή της υστέρησης των εσόδων είναι η ύφεση η οποία δημιουργήθηκε, όπως είπε από από το μνημόνιο 1 και το μνημόνιο 2

με ευθύνη των συγκυβερνώντων, του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου και βεβαίως της πρώτης κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου.

Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει με τα μνημόνια που θα οδηγήσουν ουσιαστικά σε πλήρη υστέρηση των εσόδων του κράτους.

Χαρακτήρισε μύθο ότι οι μισθοί και οι συντάξεις δεν μπορούν να πληρωθούν αν δεν πάρουμε τη δόση από τους δανειστές και κάλεσε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ να σταματήσουν «να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό λέγοντας ότι οι μισθοί και οι συντάξεις πληρώνονται από τους δανειστές.».

«Οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων όπως επίσης και τα έξοδα για την παιδεία και την υγεία πληρώνονται και επαρκούν από το φορολογικά έσοδα που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.» είπε και πρόσθεσε ότι οι Έλληνες «έχουν να φοβηθούν μόνο από τους τοκογλύφους και τα εγχώρια όργανά τους».

«Είναι η ώρα πλέον να φύγουν από εδώ και η τρόικα και τα όργανά τους» κατέληξε ο Π. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα