ΛΟΝΔΙΝΟ: ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ

Στα 53 της χρόνια, η κυρία Madonna συνεχίζει να κάνει θόρυβο με τις συναυλίες της. Και με αυτά που κάνει και λέει κατά τη διάρκειά τους.

Η ατρόμητη -όπως ευκρινώς διακρινόταν σταμπωτή στη πλάτη της η φράση «Δεν Φοβάμαι»-  τραγουδίστρια κάλεσε τα φιλαράκια της, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιστών Τζορτζ Μάικλ και Κάιλι  Μινόγκ, καθώς και της σχεδιάστριας μόδας Στέλλα Μακ Κάρτνει για να γιορτάσουν παρέα στη συναυλία της στο Χάιντ Παρκ της αγγλικής πρωτεύουσας. Η εμφάνισή της στη σκηνή ήταν για μια ακόμα φορά αποθεωτική για τη

βασίλισσα της pop, καθώς το πλήθος των οπαδών της αψήφησε τη βροχή για να τη παρακολουθήσει. Και βέβαια ούτε καν τα επίπεδα περιορισμού του θορύβου της συναυλίας κατ’ απαίτηση των οργισμένων κατοίκων του γειτονικού Mayfair κατάφεραν να εκτροχιάσουν τις χορευτικές περιστροφές της σέξι Madonna στα 53 της από μια ακόμα προκλητική και θορυβώδη παράσταση. Αν και η ένταση του ήχου ήταν ελαφρά χαμηλωμένη σε σχέση με προηγούμενα κονσέρτα στον ίδιο χώρο, οι διοργανωτές απέφυγαν τη απρέπεια να της κλείσουν τα μικρόφωνα όπως έκαναν στον Bruce Springsteen.

Keywords
Τυχαία Θέματα