Λοβέρδος: Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ρίξει την κυβέρνηση

Ενώ η  Ιπποκράτους επιχείρησε να υποβαθμίσει την «πρόκληση» Λοβέρδου ο οποίος θέτει εμμέσως θέμα ηγεσίας, στο ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής της Β’ Αθήνας τονίζει ότι «δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα ρίξει την κυβέρνηση». Σχολίασε, μάλιστα σε κύκλο συνδαιτυμόνων του ότι «Σε λίγο δεν θα έχουν πλέον σημασία ούτε οι συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν, σε ένα κόμμα που δημοσκοπικά βρίσκεται κάτω από το 6%,

οι συντάκτες των απαντήσεων μετέρχονται ειρωνικών χαρακτηρισμών επιχειρώντας να ακυρώσουν στάσεις και διαδρομές».

Προφανώς ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρεται στο Γιάννη Μανιάτη ο οποίος του απάντησε ως αντ’ αυτού, εντοπίζοντας τις αιχμές του και προς την «σκληρή»  ανακοίνωση της Ιπποκράτους απέναντι στους έξι διαγραφέντες.

Εξάλλου, τόσο ο Γιάννης Μανιάτης όπως και ο  Φίλιππος Σαχινίδης φαίνεται να προωθούνται σε ρόλους-κλειδιά από τον Βαγγέλη Βενιζέλο για τις διαδικασίες που αφορούν στην «επόμενη μέρα» του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εκτιμά ότι ο προϋπολογισμός θα υπερψηφισθεί με πλειοψηφία που ενδεχομένως θα ξεπερνά τους 160-165 βουλευτές παρότι ο ίδιος θα απουσιάζει από τη Βουλή λόγω της συμμετοχής του σε ομάδα Ελλήνων βουλευτών που θα πάρει μέρος στην Κοινοβουλευτική σύνοδο των 28 κρατών μελών του ΝΑΤΟ στη Πράγα. Προφανώς και θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό με επιστολική ψήφο.

Και ενώ ο Λοβέρδος θα βρίσκεται στη Τσεχία, επιστρέφει από τις ΗΠΑ η Άννα Διαμαντοπούλου μετά το τέλος του πρώτου κύκλου διαλέξεών της στο Kennedy School of Government της Βοστώνης. Η πρώην βουλευτής εξοπλισμένη και με την εμπειρία που αποκόμισε από  τις πρόσφατες Αμερικανικές εκλογές αναμένεται να συνεισφέρει με προτάσεις στην άρση των αδιεξόδων στο  ευάλωτο εγχώριο πολιτικό αλλά και εσωκομματικό τοπίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα