Μανδραρίνοι στο υπουργείο Οικονομικών, λέει ο Αργ.Ντινόπουλος

Την έντονη αντίδρασή του στα σενάρια και τις διαρροές του νέου φορολογικού νομοσχεδίου εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Ντινόπουλος έκανε λόγο για μανδαρίνους του υπουργείου Οικονομικών, και για συνήθη υποζύγια που επιβαρύνονται.

«Ας κάτσουν να τα βάλουν κάπου να βρουν τα ισοδύναμα, ας ρωτήσουν και εμάς τους βουλευτές, κάτι θα έχουμε να τα πούμε» δήλωσε για το ΥΠΟΙΚ, εκτιμώντας ότι φορολογικά μέτρα

όπως η κατάργηση του αφορολογήτου στους τρίτεκνους δε θα υλοποιηθούν.  «Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ ακραίο νεοφίλελευθερο κόμμα, η κατάργηση του αφορολογήτου στους τρίτεκνους και η κλίμακα 45% για τους μισθωτούς νομίζω ότι δεν μπορούν να περάσουν. (…) Η ΝΔ τάσσεται υπέρ της μείωσης των φόρων» υποστήριξε.

Από την πλευρά του, το μέλος εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης διευκρίνισε ότι τα νέα φορολογικά μέτρα θα ισχύσουν από το 2014.

Στην ίδια εκπομπή, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πουλάκης έκανε λόγο για άδικο φορολογικό νομοσχέδιο με αναδιανομή υπέρ των πλουσίων, που δημιουργεί έκρηξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα