ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ»: ΈΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ»

Σφοδρή επίθεση στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που διαφωνούν με τα νέα μέτρα εξαπέλυσε το στέλεχος του κόμματος και στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Θόδωρος Μαργαρίτης.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

«Οι δύο σύντροφοι έχουν χάσει το μέτρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Μαργαρίτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, κληθείς να σχολιάσει την προαναγγελία των Οδυσσέα Βουδούρη-Γιάννη Μιχελογιαννάκη πως δε θα ψηφίσουν

τα νέα μέτρα-σοκ. Μάλιστα, ο κ. Μαργαρίτης άνοιξε και παράθυρο διαγραφής των δύο βουλευτών, προαναγγέλλοντας ότι το θέμα των δύο βουλευτών πρέπει να ξεκαθαριστεί στα συλλογικά όργανα του κόμματος.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Μαργαρίτης κάλεσε τον πρωθυπουργό «να αναζητήσει συμβιβασμούς» με τους υπόλοιπους κυβερνητικούς εταίρους, προκειμένου «να προχωρήσει η συνεργασία με τον καλύτερο τρόπο». «Η Νέα Δημοκρατία είναι ο βασικός εταίρος στην κυβέρνηση, αλλά θα πρέπει να αναζητήσει συμβιβασμούς, απέναντι στους δύο άλλους εταίρους, για να προχωρήσει η συνεργασία με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Μαργαρίτης, εκτιμώντας παράλληλα ότι «οι δανειστές μας, προσπαθούν να πάρουν ό,τι μπορούν αυτή τη στιγμή, κάνοντας μία σκληρή διαπραγμάτευση, αφού μετά τη χορήγηση της δόσης του δανείου, θα ανοίξει η κουβέντα για την επιμήκυνση και ίσως και τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους».

Keywords
Τυχαία Θέματα