Μαρινάκης: Δεν είμαστε περαστικοί

07:38 6/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Μιλώντας στους οργανωμένους οπαδούς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτήρισε «οικονομική υπέρβαση» την απόκτηση του Μίτσελ και ξεκαθάρισε πως δεν μπήκε στο ποδόσφαιρο για να βγάλει χρήματα. «Θέλω να ξέρετε ότι η επιλογή Μίτσελ ήταν μια οικονομική υπέρβαση για την εποχή, αλλά σημασία πάνω απο όλα έχει να γίνει αυτό που είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ είναι ένας άνθρωπος που έχει

και την ποιότητα και την προσωπικότητα να μας βοηθήσει. Ένας άνθρωπος που ξέρει τι σημαίνει νίκη και μεγαλείο και που μπορεί να καταλάβει τι είναι ο Ολυμπιακός. Για τα επόμενα, τουλάχιστον 2,5 χρόνια να καταλάβουν και οι παίκτες και όλοι ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας. Στον Ολυμπιακό δεν είμαστε περαστικοί, ούτε ήρθαμε για να βγάλουμε χρήματα. Και ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι κοντά μας».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και με πολλές μετακινήσεις. Μέχρι τώρα ήσασταν υποδειγματικοί. Σας το έχω πει πολλές φορές. Μαγκιά είναι να προστατεύεις αυτό που αγαπάς. Και εσείς προστατεύετε τον Ολυμπιακό. Θέλω να είστε και πάλι υποδειγματικοί και όλοι μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι όλο και περισσότερος κόσμος στα γήπεδα που παίζει ο Ολυμπιακός».

Keywords
Τυχαία Θέματα