Μαρινάκης: «Η τιμωρία θα μπορούσε να είναι και χειρότερη»

Τα όσα τόνισε: «Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμα χειρότερα και γι’ αυτό πρέπει και εμείς να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Να προσέχετε και εσείς αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας να βρίσκει αφορμές να τιμωρήσει την ομάδα μας.

Η UEFA βάζει τους κανόνες και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς και να κάνουμε ότι μας ζητούν, αλλά γενικά δεν θέλω, όπως ξέρω ότι δεν θέλετε και εσείς, ούτε παράξενα πανό, ούτε σημαίες, για να μην λέει ο καθένας μετά ό,τι θέλει. Δεν είναι αμαρτία να είναι ακόμα και μία θέση κενή στο παιχνίδι

με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή και θα την δουν τηλεοπτικά τα 2/3 του πλανήτη;”

Στην Ελλάδα βλέπετε τι συμβαίνει. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Καλό θα είναι να αφήσουν όλοι τα κλάματα και τις διαμαρτυρίες και να κοιτάξουν να επενδύσουν. Να φτιάξουν ομάδες και όχι να πετούν λάσπη. Έτσι, ποτέ κανένας δεν πήγε μπροστά.

Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι και δεν μίλησε κανείς. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο διαιτητής έδωσε δύο πεντακάθαρα πέναλτι, δεν μας έδωσε άλλο ένα, επίσης πεντακάθαρο (σ.σ. του Μπονγκ) και πάλι μας λένε για διαιτησίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα