«ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ»

Υπό την παρουσία δεκάδων εκπροσώπων του ευρωπαϊκού Τύπου (οι οποίοι επέμεναν να ρωτούν τους Ελληνες διεθνείς για θέματα που άπονται της πολιτικής) οι Γιώργος Σαμαράς και Κυριάκος Παπαδόπουλος επιχείρησαν να μετατοπίσουν το άγχος στην πλευρά των Γερμανών.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Σίγουρα είναι ξεχωριστό ματς για μένα γιατί παίζω στη Γερμανία. Δεν λέει κάτι αυτό. Την αντιμετωπίζω σαν ομάδα όπως τις άλλες και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις ανάγκες του αγώνα. Ξέρουν πολλοί συμπαίκτες μου τον τρόπο παιχνιδιού

των Γερμανών.Θα μας βοηθήσει αυτό να τους αντιμετωπίσουμε. Άλλωστε πολλοί από μας αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο βασικός στόχος μας επιτεύχθηκε. Πλέον δεν έχουμε να χάσουμε κάτι κόντρα στη Γερμανία. Αυτό που θέλαμε το πετύχαμε.Εμείς δεν κοιτάμε τη Γερμανία, κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τις ανάγκες του ματς. Στο μυαλό των Γερμανών δεν μπαίνω αλλά πιστεύω ότι μας φοβούνται. Ισως και σαν λαός».

Ο Γιώργος Σαμαράς από την πλευρά του είπε: «Δεν παίζουμε μόνο για μας. Παίζουμε για 11.000.000 Έλληνες. Θέλουμε να τους βγάλουμε στους δρόμους όπως κάναμε και στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Δεν γινόταν να επιλέξουμε αντίπαλο, είμαστε στους 8. Δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε, θέλουμε να το απολαύσουμε. Η ομάδα αυτή δεν συγκρίνεται μ’ αυτή του 2004. Αν περάσουμε θα είναι όνειρο.

Έχουμε δει όλους τους αγώνες του Euro. Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση η Γερμανία. Τους γνωρίζουμε. Επικεντρωνόμαστε σ’ εμάς, αυτό κάναμε και με τη Ρωσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα