Με την Αφροδίτη στον Παρθένο

Κριός

Η αστρολογική μας εβδομάδα είναι στα μέτρα σου, Κριέ – έχει δηλαδή σαν αίτημα το πάθος, τον έρωτα άνευ όρων και με τη συμμετοχή όλων σου των αισθήσεων αλλά και των αισθήσεων του/της Άλλου/ης. Όλο αυτό όμως, γίνεται υπό το φως ενός σκληρού τετραγώνου μεταξύ του κυβερνήτη σου, Άρη, που βρίσκεται στον Καρκίνο, και του επαναστατικού Ουρανού στο ζώδιό σου. Πιθανά σενάρια; Έρωτας μετ’ εμποδίων λόγω θεμάτων με το σπίτι και την πατρική οικογένειά σου, ή ένας/μία προηγούμενος/η σύζυγος που σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Εννοείται πως αν έχεις σκέψεις για επισημοποίηση ή συγκατοίκηση, αφήνεις να περάσει ο Αύγουστος και το βάζεις μπρος από Σεπτέμβρη μεριά.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που ορίζει τον έρωτα και τη χαρά της ζωής, λίγα μπορούν να πάνε στραβά για σένα αυτή την εβδομάδα, Ταύρε. Με την ερωτική σου τύχη να δουλεύει στο φουλ, και το σπίτι σου λαμπερό κέντρο χαρούμενων καλοκαιρινών συναντήσεων φίλων και γνωστών, έχεις μπροστά σου πεδίο δόξης λαμπρό. Μοναδικό σου sos για την εβδομάδα αυτή, ο πιθανός μεγάλος καυγάς με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε ταράξει και θα σε στενοχωρήσει πολύ. Πρόσεχε πολύ τι θα ξεστομίσεις, ή σε τι από ό,τι φτάσει στα αυτιά σου θα δώσεις βάση. Είναι αμαρτία να επέλθει οριστική ρήξη για πράγματα που θα αποδειχθούν απλά κουτσομπολιά.

Δίδυμοι

Το επικίνδυνο πεδίο της εβδομάδας είναι η καριέρα σου, Δίδυμε, όπου μία λάθος κίνηση ή συνεννόηση μπορεί να σου κοστίσει πάρα πολύ, ιδίως οικονομικά. Συνεπώς, προσέχεις πολύ τα ψιλά γράμματα οποιουδήποτε εγγράφου υπογράφεις. Κατά τα άλλα, είσαι επικοινωνιακός και τυχερός ερωτικά: ιδιαίτερη εύνοια, δε, έχουν όσα Διδυμάκια έχουν βάλει πλώρη για συγκατοίκηση, επισημοποίηση ή και γάμο. Μέχρι και τα τέλη Σεπτέμβρη είναι μία πολύ ωραία περίοδος για να προχωρήσεις σε σοβαρότερα βήματα στη σχέση σου. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτή την περίοδο ενδέχεται να είναι πολύ καθοριστικές για τη μετέπειτα ζωή σας.

Καρκίνος

Με τα οικονομικά σου να ανθίζουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες, Καρκίνε, η αλήθεια είναι πως ο μήνας των διακοπών ξεκινά με άλλη διάθεση. Η Αφροδίτη, επίσης, στον τομέα της επικοινωνίας και του άμεσου περιβάλλοντός σου βάζει το χεράκι της για να περνάς όσο το δυνατόν πιο όμορφα και οι στρατιές των θαυμαστών/στριών σου να αυξάνονται θεαματικά. Με το Δία στο ζώδιό σου, όμως, να σχηματίζει ακριβείας αντίθεση με τον Πλούτωνα στον 7ο ηλιακό σου οίκο του/της σημαντικού/ής Άλλου/ης, το θέμα «μαζί» δεν είναι χωρίς αγκάθια. Για την ακρίβεια, ένα βαθύ, άνευ όρων και ορίων «μαζί», είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. Και ναι μεν δεν έχεις χρόνο (ή …Κρόνο) για άλλο πόνο, αλλά κυρίως δεν έχεις χρόνο για άλλες επιπολαιότητες με ημερομηνία λήξεως πιο κοντινή κι από αυτή του γιαουρτιού στο ψυγείο.

Λέων

Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου και τον 2ο ηλιακό σου οίκο κάνει ό,τι μπορεί για να σε χαλαρώσει, να σε κοινωνικοποιήσει (κι άλλο) και να γεμίσει το πορτοφόλι σου εν όψει διακοπών, Λιοντάρι μου. Επιπλέον, τόσο η σύνοδος Άρη – Δία στον τομέα του ψυχισμού σου όσο και η αντίθεσή της με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στον οίκο της υγείας σου, σου δηλώνουν απερίφραστα πως ο,τιδήποτε σε ταλαιπωρεί σωματικά είναι κυρίως ψυχοσωματικό, και πως η καλή εσωτερική σου ισορροπία είναι και το πρώτο βήμα για καλή υγεία. Άγχος, αμφιβολίες, ζήλια και ερωτική ανασφάλεια σωματοποιούνται σε έλκη, δερματικά προβλήματα ή θέματα με το έντερο. Δε λέει, καλοκαιριάτικα!

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ούτως ή άλλως ποιος σε πιάνει, Παρθένε μου. Πόσο δε μάλλον που η Αφροδίτη σχηματίζει αυτή την εβδομάδα ένα ωραιότατο, δημιουργικό και μεταμορφωτικό τρίγωνο με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, αλλάζοντας τη ζωή σου με τη δύναμη του έρωτα και των συναισθημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να αφεθείς – και πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν/μία Παρθένο, έτσι; Κι όμως. Το σύμπαν σου λέει πως πρέπει να αποδεχτείς πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο των πάντων, πως η τελειότητα υπάρχει μόνο στο μυαλό μας και στους ευσεβείς μας πόθους και πως ο έρωτας είναι το μόνο πράγμα που είναι τέλειο – ακριβώς επειδή είναι ατελές, απρόβλεπτο, και δεν υπακούει σε κανέναν μαθηματικό κανόνα. Αυτή είναι και η ομορφιά του, άλλωστε, όχι;

Ζυγός

Η αισιόδοξη διάθεσή σου θα σε οδηγήσει σε όμορφους δρόμους διασκέδασης και συντροφικότητας και αυτήν την εβδομάδα, Ζυγέ. Το μεγάλο πρόβλημα των ημερών είναι ίσως μία έκρυθμη κατάσταση στον εργασιακό σου τομέα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις είτε μία ξαφνική αναποδιά, είτε μία απότομη αλλαγή αντικειμένου ή θέσης που θα σε κάνει να επιταχύνεις τους ρυθμούς δουλειάς σου, αλλά και να αγχωθείς ως εκεί που δεν πάει άλλο. Καταφύγιο για μία ακόμα φορά φυσικά ο έρωτας και το φλερτ, αλλά και το ίδιο σου το σπίτι. Είτε με τη μορφή μιας οικογένειας που σε υποστηρίζει, είτε απλώς ως διαδικασία να ομορφύνεις το χώρο σου και να καλέσεις κόσμο να το απολαύσετε μαζί.

Σκορπιός

Η σύνοδος Άρη – Δία από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, είναι καύσιμο στο ρεζερβουάρ σου για νέα ξεκινήματα, Σκορπιέ. Ευνοείται η στοχοθεσία, το κυνήγι ενός οράματος που όμως έχει ρεαλιστική βάση, και η επένδυση σε μελετημένες κινήσεις σπουδών και καριέρας. Οι φίλοι σου δεν αποτελούν μόνο κερκίδα που σε στηρίζει και σε αγαπάει, αλλά και ένα πεδίο από το οποίο μπορεί να προκύψουν ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες μεγάλης έντασης και πολλά υποσχόμενης διάρκειας. Το sos της εβδομάδας είναι η μεγάλη προσοχή που θέλω να δώσεις στις μετακινήσεις σου. Δεν τρέχουμε – σημασία δεν έχει το πόσο σύντομα θα φτάσεις κάπου, αλλά ο ίδιος ο προορισμός και η απόλαυση, έτσι δεν είναι;

Τοξότης

Οι πλανήτες της εβδομάδας σηματοδοτούν κεραυνοβόλους έρωτες με άτομα από το εξωτερικό, ή από μακριά, αλλά ίσως και την απόφαση να πάρεις το –ντόπιο- έτερό σου ήμισυ και να φύγετε σ΄άλλη γη σ΄άλλα μέρη, που κανέναν δεν ξέρετε και κανείς δεν σας ξέρει. Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, ιδίως αν το αλλού συνοδεύεται και από μία πολλά υποσχόμενη δουλειά για τον έναν από σας, ή και τους δύο σας. Είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να το συζητήσετε και να το αποφασίσετε. Με την Αφροδίτη πάντοτε στην πρακτική και ρεαλιστική Παρθένο, χρησιμοποιήστε τις ερχόμενες εβδομάδες για να δείτε όλες τις πρακτικές λεπτομέρειες και να οργανώσετε τη μεγάλη φυγή όσο καλύτερα μπορείτε.

Αιγόκερως

Με Άρη (μάχη) και Δία (επέκταση) σε αντίθεση με τον πυρηνικό Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο, έχεις αρχίσει και αναρωτιέσαι αν ο άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα σου έχει καμία σχέση με αυτό που αρχικά είχες ερωτευθεί. Σε μία πιο βαθιά και …Κρόνια ανάλυση, δεν είσαι σίγουρος/η όχι απλώς ότι δεν τον/την αναγνωρίζεις, αλλά δεν ξέρεις πια αν είσαι και τόσο υπερήφανος/η κοινωνικά για κείνον. Φταίει το ότι συνεχώς ανοίγει μέτωπα για καυγά; Φταίει η ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος όπου έχετε χιλιάδες ανοιχτά μέτωπα από κοινού και η κατάσταση απλώς σας ξεπερνάει; Σε κάθε περίπτωση, αρκετά συχνά νιώθεις να βιώνεις το «ξένοι κάτω από την ίδια στέγη». Χρειάζεται άραγε να σου πει η αστρολόγος σου πόσο ευνοούν αυτές οι συνθήκες τους παράνομους έρωτες; Χμ…

Υδροχόος

Έκρυθμες καταστάσεις στο στενό, οικογενειακό σου περιβάλλον που συνοδεύονται με καυγάδες ή/και πολύ τρέξιμο καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προσεχείς ημέρες, Υδροχόε. Και ναι μεν ο/η σύντροφός σου σε στηρίζει, και το δίκιο είναι με το μέρος σου, αλλά το να πασχίζεις να συνεννοηθείς μέσα στα 5 μέτρα της λογικής των άλλων, δεν ήταν ποτέ το φόρτε σου. Πόσο δε μάλλον που οι εν λόγω άλλοι στην παρούσα φάση δεν επιδεικνύουν λογική, αλλά πείσμα και αυταρχισμό αν πρόκειται για γονείς/πεθερικά, ή ωφελιμισμό και εγωισμό αν πρόκειται για αδέλφια. Χμ, με τον πλανήτη σου, τον εκρηκτικό και επαναστατικό Ουρανό στο πολεμικό ζώδιο του Κριού, μπαρούτι μου μυρίζει.

Ιχθείς

Η εβδομάδα μας, αστρολογικά, αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για φλερτ, έρωτα και παιχνιδιάρικη, δημιουργική διάθεση. Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων και του/της σημαντικού/ής Άλλου/ης της ζωής σου φωτίζει και εξομαλύνει τις όποιες τυχόν διαφορές με το ταίρι σου, και ευνοεί κάθε είδους νέες γνωριμίες αν είσαι μόνος/η. Βάλε την πλούσια φαντασία σου στην υπηρεσία της σχέσης σου και της ερωτικής σου ζωής, αλλά θυμήσου να κρατάς κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου και το δικό σου συμφέρον. Τόσο ο ρεαλιστής, ψυχρός Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού όσο και η πρακτική, γειωμένη Αφροδίτη στην Παρθένο απαιτούν λογική, και όχι μόνο τη συνηθισμένη σου ευαισθησία.

Keywords
αφροδιτη, το φως, εν λόγω, συμμετοχή, φως, sos, φλερτ, νέα, κινηση στους δρομους, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη ειναι ωραια, ημερομήνια, πλανητες, το θεμα, βημα, δουλεια, ζηλια, θεμα, καριερα, ομορφια, περιοδος, τυχη, υγεια, φλερτ, φως, ψυγειο, αγχος, αυγουστος, ανθρωπος, αμφιβολιες, απλα, αυτια, εβδομαδες, βρισκεται, γινεται, δυναμη, δειτε, υπαρχει, εκρηκτικο, εβδομαδα, εν λόγω, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδια, ιδιο, ημισυ, υπηρεσια, θυμησου, οικο, ισορροπια, κυνηγι, κινηση, κουτσομπολια, κρονος, λαθος, λεπτομερειες, λιονταρι, μακρια, μορφη, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, ξερετε, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, πλωρη, προβληματα, ρεζερβουαρ, ρηξη, συντομα, συμμετοχή, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, το φως, τρεξιμο, φαντασια, φυγη, φυσικα, φταιει, φορα, χαρα, ομορφα, βηματα, δικιο, δωσεις, ερωτες, φιλοι, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, νιωθεις, sos, τυχερος, θελω να, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα