Με το βλέμμα στραμμένο στην τρόικα

Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης τα προαπαιτούμενα ενόψει του ελέγχου της τρόικα, που θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στην σύσκεψη θα μετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας,

Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Μανιάτης, Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και εκπρόσωπος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.

Ο κ. Σαμαράς επιδιώκει με τη σύσκεψη αυτή να καταδείξει ότι, το κυβερνητικό έργο θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς, καθώς όπως διαμηνύει δεν υπάρχει περιθώριο καθυστερήσεων ή ολιγωρίας σε ότι αφορά στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει ειδικά στο κρίσιμο θέμα των μετακινήσεων των δημοσίων υπαλλήλων οι κατάλογοι από τα υπουργεία να βρίσκονται στα χέρια του αρμόδιου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέχρι το τέλος του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα