Μεσαία στελέχη της Χ.Α. σβήνουν στοιχεία και ομολογούν

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις μετά τις συλλήψεις του αρχηγού και άλλων ηγετικών στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24 σε πολλές πόλεις της χώρας μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και συνεργάτες τους σε κρατικές θέσεις, προσπαθούν να σβήσουν και να εξαφανίσουν ενοχοποιητικά

στοιχεία από δράσεις του παρελθόντος για τις οποίες ενδέχεται να κατηγορηθούν.

Η ανησυχία και ο φόβος είναι το κύριο χαρακτηριστικό των περισσοτέρων εξ αυτών, καθώς μέχρι τώρα είχαν την πεποίθηση ότι μπορούν να συμπεριφέρονται στα όρια της παραβατικότητας και να υπάρχει ανοχή από τις αστυνομικές αρχές και προστασία από την κοινοβουλευτική ηγεσία της εγκληματικής αυτής οργάνωσης.

Η επικοινωνία που αναπτύσσεται μεταξύ τους βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής λειτουργεί και ως καταλύτης για να ανοίξουν πολλά στόματα μεσαίων στελεχών σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν η αρχή για τις αποστάσεις που άρχισαν να λαμβάνουν μέλη και στελέχη της Χ.Α. από την ηγεσία της και τώρα οι συλλήψεις οδηγούν αρκετούς σε ομολογίες αποκήρυξης και παροχή πληροφοριών.

Keywords
Τυχαία Θέματα