Μετά τα …παρατράγουδα έκοψαν και τα τραγούδια

Η αρχή έγινε από την Χαλκιδική. Έτσι, ακυρώθηκε ήδη η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία της τραγουδίστριας Πάολας σε beach bar στην Ηράκλεια Χαλκιδικής.

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση φοροδιαφυγής σε μαγαζί που θα τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να ακυρώσει την εμφάνισή του στη Φούρκα Χαλκιδικής για το ερχόμενο Σάββατο. Ο τραγουδιστής ζήτησε «να μη στοχοποιούνται οι καλλιτέχνες». Ο γνωστός καλλιτέχνης επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο στο beach bar

«Solybay» (πρώην «Babe watch»).

Μόλις την περασμένη Παρασκευή ματαιώθηκε επίσης μία συναυλία του Α. Ρέμου, αυτήν τη φορά στο club «Ορόσημο» στην Ασπροβάλτα, για την οποία πάντως ο ίδιος υποστήριξε ότι «οι διοργανωτές τύπωσαν από μόνοι τους αφίσες».

Να σημειωθεί ότι το ΣΔΟΕ την περασμένη Παρασκευή έκανε έφοδο στο beach bar-club «Mylos» στην παραλία Πλάκας Λιτοχώρου στην Πιερία, όπου εμφανιζόταν ο Α. Ρέμος, και διαπίστωσε φορολογικές παραβάσεις, σφραγίζοντας για 48 ώρες το μαγαζί.

Το ΣΔΟΕ διαπίστωσε επίσης φορολογικές παραβάσεις και σε συναυλία του Βασίλη Καρρά, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, σε παραλιακό club στο Οφρύνιο Καβάλας, χωρίς να σφραγίσει όμως το μαγαζί, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Σύμφωνα πάντως με τους καταστηματάρχες, ο λόγος των αναβολών δεν είναι η φοροδιαφυγή ή ο φόβος των ελέγχων από το ΣΔΟΕ, αλλά το γεγονός ότι τα περισσότερα μαγαζιά δεν πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας καθώς πρόκειται για beach bar τα οποία πρέπει να κλείνουν το αργότερο μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Πολλά δε, από αυτά τα μαγαζιά δεν έχουν άδεια μουσικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα