Μηλιός: Το ΔΝΤ ισοπέδωσε τη ρητορική του success story

14:30 6/6/2013 - Πηγή: Matrix24

«Αποκαλύπτει ότι ουσιαστικά η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για την εφαρμογή της ίδιας αντιδραστικής πολιτικής σε όλες της χώρες της Ε.Ε.» σημειώνει ο Γ. Μηλιός και υπογραμμίζει ότι «διαπιστώνεται η μη βιωσιμότητα του χρέους και για πρώτη φορά ανακοινώνεται ότι θα προκύψει χρηματοδοτικό κενό 4,6 δισ. ευρώ για το 2014 (11,1 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2016!) και τίθεται προθεσμία μέχρι το τέλος Αυγούστου 2013

για τη λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπισή του».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει επίσης ότι «γίνεται λόγος για είσοδο ιδιωτών στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και τοποθέτηση ξένων μάνατζερ στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώ εμμέσως θίγεται το θέμα της άρσης της αναστολής των πλειστηριασμών κατοικιών, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και προθέσεις που αποκαλύφθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα εντός του Κοινοβουλίου».

Ο Γ. Μηλιός υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 είχε τονίσει με σαφήνεια και επιμονή ότι ο ακολουθούμενος δρόμος θα ήταν αδιέξοδος και καταστροφικός για τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας» και χαρακτηρίζει «μονόδρομο» τη δημοκρατική ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα