ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ…

Μηνύσεις, συλλήψεις, φυλακίσεις, παραλογισμοί, εκπομπές, η κακιά δραχμή και το καλό ευρώ, που μας έσωσε και τρώμε με χρυσά κουτάλια και η Νάντια Μπουλε… στο Παρίσι! Μην μου ανησυχείτε, όμως. Θα γυρίσει!

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*«Την προσοχή σας να ξεκινήσουμε» είπε συντονίζοντας τους δημοσιογράφους, ο κ. Ηλίας Κασσιδιάρης βγαίνοντας απ τον εισαγγελέα.

*Οργάνωσε μας, γίγαντα!

*Ο εκπρόσωπος τύπου και βουλευτής και συγγραφέας

και χορευτής του αργεντίνικου τάγκο κ. Κασσιδιάρης είπε πως θα μηνύσει την Κανέλλη, την Δούρου, τον Δελατόλλα, τον ΑΝΤ1. Μόνο ο Παυλόπουλος και οι τηλεθεατές του γλίτωσαν και καλό θα ταν να μην τον πολύ προκαλούμε.

*Την ίδια ώρα η Λιάνα Κανέλλη ήταν στο πλατό της απαστράπτουσας με το αβυσσαλέο, ιλιγγιώδες ντεκολτέ Ελεονόρας Μελέτη. Αναφερόμενη στον κ. Κασσιδιάρη δήλωσε ανάμεσα σ άλλα: «Αφού γράφει βιβλία και του αρέσει να χορεύει αργεντίνικο τάγκο, γιατί δε χορεύαμε ένα; Ξέρω και τάγκο και βαλς».

*Σε όλους όσοι δε υπονόησαν το «καλά της έκανε» ευχήθηκε να τους συμβεί και να ναι απ το παιδί τους! Καλά δεν είπε;

Μενεγάκη απέναντι τον Νίκο Σαμοϊλη, που δεν έχω πιο δυσοίωνο να με βρει μεσημεριάτικα! Πως θα μας συλλάβουν, πως θα μας πάρουν τα σπίτια, τι γίνεται με τις φορολογικές μας δηλώσεις, πόσα –πολλά!- θα πληρώσουμε, πως έληξε η προθεσμία των ληξιπροθέσμων οφειλών με την εφορία κτλπ.

*Χούφτες τα αντικαταθλιπτικά θες άμα τον βλέπεις…

*Μήνυση όμως υπέβαλλαν και δυο δικηγορίνες για τον θίασο που εμφανίζεται στο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό, διότι θίγεται το χριστιανικό τους συναίσθημα.

*Και μένα η εφορία το χριστιανικό μου συναίσθημα μου θιγεί, διότι μόλις βλέπω τι πρέπει να πληρώσω οδηγούμε στην βλασφημία. Πιάνεται η μήνυση;

*Αν το δεις έτσι αποστασιοποιημένα, την περασμένη Παρασκευή είχαμε τις μπάτσες και τα νερά πρωί πρωί στον Παπαδάκη, την απαγωγή του αγοριού, την σύλληψη του φοιτητή που αυτοδίκησε! Και ωραία μέρα δε τη λες…

* Το μόνος στο σπίτι το θυμάστε; Συνέβηκε αλλά στην κόρη του Βρετανού πρωθυπουργού που ξέχασε την 8χρονη Νάνσι σε μία παμπ, μετά από ένα οικογενειακό γεύμα. Η Νάνσι πήγε στις τουαλέτες και μετά από κακή συνεννόηση με τη σύζυγό του, Σαμάνθα, ο Βρετανός πρωθυπουργός και η οικογένειά του επέστρεψαν σπίτι χωρίς τη μικρή. Κατάλαβαν ότι το κορίτσι έλειπε όταν έφτασαν σπίτι, μετρήθηκαν και είδαν ότι είχα ξεχάσει κάτι βασικό: το παιδί τους! Ο Κάμερον γύρισε πίσω, όπου βρήκε την κόρη του μαζί με το προσωπικό της παμπ!

*Είναι πότες οι Άγγλοι δεν λέω, αλλά για να ξεχνάς και το παιδί σου, πρέπει να χεις πιει όλη την Μάγχη!

*ΑΠ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΕΦΤΩ! Και άλλη εκπομπή βρέθηκε για να παρουσιάσει ο ογκόλιθος της τηλεπαρουσίασης Νάντια Μπουλε, στον ΑΝΤ1. Έλα, ρε συ! Εμβρόντητη μαθαίνω, πως ο ογκόλιθος κάνει ήδη γυρίσματα σε ολοκαίνουριο τηλεπαιχνίδι, το The biggest game show in the world του οποίου τα γυρίσματα γίνονται στο Παρίσι καθώς πρόκειται για μια πανευρωπαϊκή παραγωγή!

*Οι απολύσεις καλά κρατούν, οι μειώσεις επίσης, οι ατομικές συμβά

Keywords
Τυχαία Θέματα