Μόνικα Μπελούτσι vs Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

07:49 8/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Μια βραδιά στο Σαιν Τροπέ

Des gens qui s’embrassent

Κομεντί της Ντανιέλ Τόμπσον Διάρκεια: 100′

Με τους Καντ Μεράντ, Μόνικα Μπελούτσι, Ερίκ Ελμοσνίνο, Βαλερί Μπονετόν, Μαξ Μπουμπλί

Πολύ κακός συγχρονισμός: η κηδεία της συζύγου του ενός συμπίπτει με το γάμο της κόρης του άλλου. Αυτό το αναπάντεχο γεγονός επιδεινώνει την τεταμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο εντελώς αδέρφια ως προς τις καριέρες τις επιλογές τους . Από τη μια επικρατεί

ευλαβική λιτότητα και πνευματική καλλιέργεια κι από την άλλη μια αχόρταγη και φιλήδονη απόλαυση της ζωής. Δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από τον γερασμένο πατέρα τους καθώς και τις κόρες τους που είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Οι φιλονικίες, οι παρεξηγήσεις και οι προδοσίες θα βομβαρδίσουν αυτό το ετοιμόρροπο οικογενειακό σκηνικό. Αλλά μέσα από τα συντρίμμια αυτής της σύγκρουσης και της επιπόλαιης συμφιλίωσης, θα ανθίσει μία, μπορεί και δύο πανέμορφες ιστορίες αγάπης.

Την ανατομία κάποιων ενδοοικογενειακών αντιθέσεων διηγείται αυτή η ταινία διατηρώντας ταυτόχρονα μια ρομαντική διάσταση που εφοδιάζει το αποτέλεσμα με σποραδικές αλλά πραγματικά ενδιαφέρουσες στιγμές καθώς και εύστοχες κωμικές. πινελιές. Ωστόσο ατού της ταινίας είναι οι λεπτές αποχρώσεις του κάθε χαρακτήρα, που ερμηνεύουν οι αξιόλογοι πρωταγωνιστές της , όπως επίσης και τα γοητευτικά τοπία της Κυανής Ακτής , του Παρισιού, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης όπου εξελίσσεται η αφήγηση.

Κορώνα Γράμματα

Lay the Favorite

Κομεντί του Στίβεν Φρίαρς Διάρκεια: 103′

Με τους Ρεμπέκα Χολ , Μπρους Γουίλις, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Βινς Βον,

Παρορμητική στριπτιζέζ, παρατάει την ηλιόλουστη Φλόριντα για χάρη της «αμαρτωλής πόλης» στην έρημο της Νεβάδα. Φιλόδοξη αλλά αφελής η νεαρή καταφθάνει στο Λας Βέγκας όπου γνωρίζει ιδιοκτήτη γραφείου στοιχημάτων και δεινό επαγγελματία τζογαδόρο . Αυτός αθεράπευτα προληπτικός και ελαφρώς «τσιμπημένος» μαζί της, θα της δώσει δουλειά αναγνωρίζοντας αμέσως την ικανότητά της με τους αριθμούς. Τα πράγματα εντούτοις θα πάρουν αρνητική τροπή όταν η ζηλιάρα σύζυγος του τελευταίου , σπρώξει την νεαρή τυχοδιώκτρια προς την έξοδο και πιο συγκεκριμένα στα βρώμικα επιχειρηματικά χέρια του βασιλιά του παράνομου στοιχήματος και ανταγωνιστή του άντρα της.

Βασισμένο στα απομνημονεύματα της δημοσιογράφου και συγγραφέως Μπεθ Ράιμερ Beth Raymer, το τελευταίο σκηνοθετικό έργο του 72χρονου Στίβεν Φρίαρς μοιάζει να κινείται αποκλειστικά με τη βοήθεια αυτόματου πιλότου, περιμένοντας σχεδόν τα πάντα από τους πρωτοκλασάτους χολιγουντιανούς ερμηνευτές. Αποτέλεσμα , ότι αρχικά μοιάζει για έξυπνο ποντάρισμα να καταλήγει σε χαμένο στοίχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα