Μυστήριο οι τελευταίες ώρες της Μέριλιν

11:13 3/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Ανθρωποκτονία, αυτοκτονία ή ιατρική αμέλεια; Αυτά είναι μερικά από τα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα που περιβάλλουν το θάνατο της πιο λαμπερής σταρ του Χόλιγουντ 50 χρόνια μετά το θάνατό της.

Το πρωί της 5ης Αυγούστου του 1962 στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής τους Λος Άντζελες, ο δρ Τόμας Νογκούτσι, γνωστός και ως «ο ιατροδικαστής των σταρ» αναλαμβάνει τη νεκροτομή στο άψυχο σώμα της Μέριλιν.

Η αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε νεκρή το προηγούμενο βράδυ, γυμνή

στο κρεβάτι του διαμερίσματός της, στο Λος Άντζελες. Στο κομοδίνο της βρέθηκαν αραδιασμένα καμιά δεκαριά μπουκάλια με διαφόρων ειδών φάρμακα, μεταξύ αυτών και βαρβιτουρικά. Όπως πολλοί άλλοι σταρ του Χόλιγουντ, η Μέριλιν ήταν εθισμένη στα χάπια και το αλκοόλ, μέσω των οποίων προσπαθούσε να καταπολεμήσει το άγχος, την κόπωση και tις αϋπνίες.

Σημείωμα αυτοκτονίας δεν βρέθηκε, ενώ οι μέρες που προηγήθηκαν δεν προμήνυαν αυτή την ολέθρια εξέλιξη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το πτώμα της ηθοποιού δεν έφερε σημάδια ένεσης ή τραυματισμού.

Πενήντα χρόνια μετά τα ευρήματα είναι ακόμη υπό συζήτηση και οι γκρίζες ζώνες περιβάλλουν το είδωλο του Χόλιγουντ. Κάποια δείγματα που στάλθηκαν για τοξικολογικές εξετάσεις δεν αναλύθηκαν ποτέ.

Οι θεωρίες συνωμοσίες πολλές. Σενάρια φόνου υπό τις οδηγίες των Ρόμπερτ και Τζον Κένεντι, ακόμη και μιας δολοφονίας από τη Μαφία ή τη CIA…

Keywords
Τυχαία Θέματα