ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ

Ο μετρ του σκανδιναβικού αστυνομικού μυθιστορήματος Τζο Νέσμπο ή αλλιώς ο άνθρωπος που πουλά ένα βιβλίο ανά 27 δευτερόλεπτα έρχεται στην Ελλάδα για μία δια ζώσης συνάντηση με το αθηναϊκό κοινό του.

«Νέμεση», «Το αστέρι του διαβόλου», «Λυτρωτής» είναι μόνο μερικοί από τους τίτλους του Νορβηγού συγγραφέα που έχουν συναρπάσει το αναγνωστικό κοινό διεθνώς και τον έχουν κατατάξει δεύτερο στη λίστα με τους πιο ευπώλητους συγγραφείς στη Μεγάλη Βρετανία.

Την πώληση ενός βιβλίου ανά 27 δευτερόλεπτα τη λες και φαινόμενο.

Ο ζωντανός σκανδιναβικός θρύλος της λογοτεχνίας μυστηρίου, ο αξιότιμος κύριος Νέσμπο ο οποίος έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες, καταφθάνει για μία βραδιά στο Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας, προκειμένου να αποκαλύψει στο αθηναϊκό κοινό τα μυστικά του. Ή τουλάχιστον όσα από αυτά του επιτρέπει η άχλη του μυστηρίου να μοιραστεί.

Ο άνθρωπος που έκανε το πάθος του να διηγείται ιστορίες όχι απλά επάγγελμα αλλά μια ανεξάντλητη βιομηχανία παραγωγής σκοτεινών ηρώων καταφθάνει στην Αθήνα για μια ανοιχτή συζήτηση με το φανατικό και ορκισμένο κοινό του, την οποία θα διευθύνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Πιμπλής. Σημειώστε πως το νέο βιβλίο του «Η Λεοπάρδαλη» κυκλοφορεί στα ελληνικά ως τα τέλη του μήνα ενώ καθ’ οδόν είναι και «Η περίφημη Πορδαλόσκονη» από την παιδική σειρά του Νορβηγού μετρ του μυστηρίου.

INFO: Στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Γκαίτε, στις 27/09 στις 20.00, είσοδος ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα