ΝΔ VS ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ

Σκληρή η απάντηση Μιχελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, που υπογραμμίζει ότι: «Ο λαϊκισμός και οι πολλές αντικρουόμενες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν σε κίνδυνο την Ελλάδα. Και κρύβουν την αλήθεια στο λαό».


Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,

κατά την ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού κάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει να ασχολείται με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και να ασχοληθεί με τις συνιστώσες της διαπλοκής και το δικό του πρόγραμμα. Υπογράμμισε δε ότι: «Το Μνημόνιο είναι νεκρό γράμμα και δεν πρόκειται να το αναστήσουν», ενώ προανήγγειλε νέες προγραμματικές επεξεργασίες του κόμματός του, εξειδικευμένο και κοστολογημένο και μια ακόμη πιο τεκμηριωμένη εκλογική διακήρυξη.

Για αλαλούμ κατηγόρησε, επίσης, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι: «Είναι αδύνατον, πια, να παρακολουθήσει κανείς τις μεταλλάξεις και το αλαλούμ του κ. Τσίπρα», γιατί όπως είπε: «Αλλού ο κ. Τσίπρας λέει πως θα καταργήσει μονομερώς το Μνημόνιο και αλλού θα το επαναδιαπραγματευτεί. Αλλού μιλάει για πρόγραμμα και αλλού ομολογεί πως δεν το έχουν φτιάξει ακόμα» και πρόσθεσε: «Αλλού δεσμεύεται για κεφαλικό φόρο σε όσους παίρνουν πάνω από 20.000 ευρώ το χρόνο, αλλού απειλεί τις καταθέσεις και αλλού κατηγορεί τους άλλους για τις συνέπειες της δικής του επιπολαιότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα