Πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

Η ανακρίτρια έκρινε πως τα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται ήδη στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Ρογκόπουλος – που κατέχει μετοχές του γηπέδου Καραϊσκάκη, ως εκπρόσωπος του κ. Λαυρεντιάδη – είναι ύποπτα φυγής.

Έτσι με μια αιφνιδιαστική κίνηση αντί να στείλει κλήσεις, με τον κίνδυνο κάποιοι να μην εμφανιστούν, η κ. Χατζάκη έστειλε στις οικίες τους την αστυνομία και το πρωί συνέλαβαν

τους:

-Αντώνη Ρογκόπουλο, επιχειρηματία, κατόχου μετοχών του γηπέδου Καραϊσκάκη ως εκπρόσωπος του 50% που είχε εξαγοράσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Ο κ. Ρογκόπουλος, εξ αυτού του λόγου μετείχε μια περίοδο και στο ΔΣ του Ολυμπιακού.-

Βασίλης Καραμούζης, πρώην διευθυντής σύμβουλος της εταιρίας Alapis, συμφερόντων Λαυεντιάδη.

-Ιωάννα Τόρη, σύζυγο του κ. Καραμούζη, η οποία φέρεται να πήρε δάνειο 72 εκατομμύρια από την Proton Bank, ως εκπρόσωπος εταιρίας, η οποία σύμφωνα με την κατηγορία δεν παρουσίαζε καμία δραστηριότητα και συστάθηκε για αυτό το λόγο.

-Γιώργο Γιωργάρα και Ηλία Μακρή οι οποίοι εμφανίζονται ως συνεργάτες του επιχειρηματία, που πήραν δάνεια ως εκπρόσωποι εταιριών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν. Πληροφορίες αναφέρουν πώς η κ.Χατζάκη οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά την διαπίστωση πώς και ο γιος του εκ των κατηγορουμένων και ήδη καταζητούμενου, Πέτρου Κυριακίδη, έχει εξαφανιστεί. Τέλος, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και σε βάρος του Περικλή Λίβα, συζύγου της νομικής συμβούλου του επιχειρηματία Ελένης Σκούρα, η οποία ήδη καταζητείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα