Νέα νίκη για την Ξάνθη

19:40 2/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Τα πολλά λάθη εκατέρωθεν στο χώρο του κέντρου και οι λιγοστές ευκαιρίες σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι αριθμοί έδειξαν… ισοπαλία, όμως, η Ξάνθη ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα και θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί στο 17ο λεπτό αν η κεφαλιά του προωθημένου Σπύρου Βάλλα δεν τράνταζε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ακριτική ομάδα ήταν πιο ουσιαστική από το πρώτο και σκοράροντας δύο φορές μέσα σε ένα δεκάλεπτο πήρε τη νίκη. Με τη συμπλήρωση 56 λεπτών παιχνιδιού, ο 19χρονος

Αντώνης Ράνος βγήκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, τον νίκησε και σημείωσε το πρώτο του γκολ στη Super League, ενώ στο 66′ ο Πέτρος Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Μηνά Τζάνη, το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Ντιέ, Ντάνι (48′ Πρίττας, 69′ λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Μαρίν (86′ Σολτάνι), Μάνταλος, Σμιθ, Ράνος.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68′ Μαρτσάκης), Τζανής, Ποτουρίδης, Κανακούδης (74′ Στόλερ), Κάλαϊτζιτς, Τετέ, Μιρτσέτα (52′ Αγκιλέρα), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα