ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ

Από πειρατής της Καραϊβικής έγινε αιμοδιψές βαμπίρ. Ο ταλαντούχος κύριος Ντεπ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ που εδώ και χρόνια υποδύεται μια σειρά από αλλόκοτες περσόνες βρίσκει τώρα άλλον ένα αλληγορικό χαρακτήρα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Και βγαίνει παγανιά για να τον διαφημίσει προσωπικά στο κοινό που μάλλον έχει αρχίσει να βαριέται με την εκφραστική μανιέρα του Τζακ Σπάροου από τους Πειρατές της Καραϊβικής. Αυτή τη φορά επιστρέφει στην οθόνη ως 200χρονος βαμπίρ στην πιο

πρόσφατη δημιουργία του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον που τιτλοφορείται «Dark Shadows». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία τρόμου βασισμένη στην ομώνυμη  τηλεοπτική γκόθικ σαπουνόπερα των 60s και ο Ντεπ συμμετέχει μαζί με την Μισέλ Φάιφερ και την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, που συμπρωταγωνιστούν στη διαφημιστική εκστρατεία προώθησής της. Η ταινία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην Αμερική και πάει αρκετά καλά στα εισιτήρια, συνοψίζοντας την ατάκα «…ευρωπαϊκή φινέτσα, παντρεμένη τέλεια με την αμερικάνικη επιχειρηματικότητα», που εκστομίζει στη ταινία ο πρωταγωνιστής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα