Νεκρή η νοσοκόμα που μίλησε για την Κέιτ

Η νοσοκόμα ήταν αυτή που απάντησε στο τηλεφώνημα-φάρσα που έκανε ένας ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας, μια παραγωγός του οποίου προσποιήθηκε ότι είναι η βασίλισσα και ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ.

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ νοσηλεύθηκε αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της έντονης ναυτίας που αντιμετώπιζε λόγω της εγκυμοσύνης της.

Ο θάνατος της νοσοκόμας, τα αίτια του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ανακοινώνεται μία ημέρα αφού το νοσοκομείο

King Edward VII ζήτησε συγγνώμη που δεν κατάλαβε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την υγεία της δούκισσας του Κέμπριτζ.

«Με βαθιά λύπη επιβεβαιώνουμε τον τραγικό θάνατο ενός μέλους του νοσηλευτικού προσωπικού μας, της Τζασίντα Σαλντάνχα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

«Επιβεβαιώνουμε ότι η Τζασίντα ήταν πρόσφατα θύμα ενός τηλεφωνήματος φάρσα που έγινε στο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο την στήριξε στις δύσκολες αυτές στιγμές», πρόσθετε η ανακοίνωση.

Η αστυνομία ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι έλαβε μια κλήση τις 09:35 (11:35 ώρα Ελλάδας) σχετικά με μια γυναίκα η οποία βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις της σε μια διεύθυνση κοντά στο νοσοκομείο. Ο θάνατος της γυναίκας επιβεβαιώθηκε επί τόπου.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας παρουσιάζουν τον θάνατο της νοσοκόμας ως πιθανή αυτοκτονία, μια πληροφορία που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί ούτε από την αστυνομία ούτε από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα