ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Νεκρή στο διαμέρισμά της στο δυτικό Λονδίνο βρέθηκε η Εύα Ράουσινγκ, μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Βρετανίας μέλος της οικογένειας που βρίσκεται πίσω από την αυτοκρατορία της εταιρείας συσκευασιών Tetra Pak. Πληροφορίες θέλουν τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της ύποπτο για το θάνατό της.

Μέχρι στιγμής ο θάνατός της ορίζεται ως «ανεξήγητος», ενώ σύμφωνα με την αστυνομία του Λονδίνου κρατείται ένας 49χρονος που φέρεται ότι σχετίζεται με το θάνατό της καθώς και για κατοχή ναρκωτικών.

Όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας

το πτώμα της Ράουσινγκ βρέθηκε τη Δευτέρα όταν δυνάμεις της αστυνομίας πήγαν στη διεύθυνση που έμενε το θύμα για να προβούν στη σύλληψη  υπόπτου για ναρκωτικά.

Αυτό το στοιχείο ρίχνει τις υποψίες στο σύζυγο της Ράουσινγκ, Χαν Κρίστιαν, γιος του ιδρυτή της εταιρείας Tetra Pak και ενός εκ των τριών κληρονόμων του, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους που ζουν στη Βρετανία.

Σημειώνεται ότι το 2008 η Ράουσινγκ, Αμερικανίδα υπήκοος και ο σύζυγος της αντιμετώπιζαν κατηγορίες για κατοχή σκληρών ναρκωτικών όπως κράκ και ηρωίνη.

Το 2010 ο Χανς Κρίστιαν Ράουσινγ σύμφωνα με το Forbes θεωρούταν ως ο 64ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που ξεπερνούσε τα 10 δισ. δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα