Νεκροί δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

22:38 2/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είχαν πρωταγωνιστήσει στην ένοπλη συμπλοκή και τη δολοφονία αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας, πριν από λίγες μέρες.

Οι δύο δραπέτες σκοτώθηκαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς της ΕΚΑΜ στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε μία χαράδρα στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται τις τελευταίες

ημέρες στην περιοχή της Τριχωνίδας, όπου είχαν εντοπισθεί οι δραπέτες.

Οι δύο από τους καταζητούμενους επιχειρούσαν να περάσουν πεζοί από το σημείο εκείνο με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς και να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες. Στην Κόνισκα έχουν ήδη ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι από τους δραπέτες έπεσαν νεκροί κατά την ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, έγινε κυριολεκτικά μάχη, αφού όπως λένε, άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων.

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν και τους άλλους τρεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται οι έρευνες να επεκταθούν και προς την Ευρυτανία.

Η επιχείρηση της αστυνομίας εξελίσσεται εδώ και μερικές ημέρες για τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση των επικίνδυνων κακοποιών στις ορεινές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Βοιωτίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα