ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ

Σε δύσκολη θέση έφερε για άλλη μια φορά ο άτακτος πρίγκιπας Χάρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς κυκλοφόρησαν γυμνές του φωτογραφίες.

Οι γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι, κάνουν το γύρο του διαδικτύου από την ώρα που τις δημοσίευσε ο ηλεκτρονική σελίδα TMZ, που ασχολείται με κουτσομπολιά και σκάνδαλα διασημοτήτων

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την περασμένη Παρασκευή, σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας: «Ο Χάρι, μαζί με τη συνοδεία του, κατέβηκαν στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου συνάντησαν αρκετές νεαρές κοπέλες. Στη συνέχεια τις κάλεσαν στην σουίτα του. Εκεί η παρέα άρχισε να παίζει strip pool (παιχνίδι μπιλιάρδου στο οποίο ο χαμένος βγάζει τα ρούχα του)».

Προφανώς κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στο «πάρτι» τράβηξε τις φωτογραφίες και τις διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης με το… αζημίωτο φυσικά.

Στη μία από αυτές ο 27χρονος Χάρι εικονίζεται ανφάς, με τα χέρια μπροστά να κρύβουν τα γεννητικά του όργανα ενώ πίσω του διακρίνεται μια γυμνή κοπέλα. Στη δεύτερη φαίνεται η πλάτη του πρίγκιπα ο οποίος αγκαλιάζει από πίσω πιθανότατα την ίδια κοπέλα.

Και οι δύο φωτογραφίες είναι κουνημένες αλλά τα Ανάκτορα παραδέχτηκαν ότι είναι αυθεντικές. “Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κανένα σχόλιο”, είπε ένας εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έγινε σε μια στιγμή που ο νεαρός πρίγκιπας, ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, προσπαθεί να αλλάξει τη φήμη του “τρομερού παιδιού” και την εικόνα του πλέι-μπόι.

Σήμερα ο Χάρι ήταν πρωτοσέλιδο και στις βρετανικές εφημερίδες, όχι για την ερωτική του ζωή αλλά γιατί “προκάλεσε” τον Αμερικανό κολυμβητή και χρυσό Ολυμπιονίκη Ράιαν Λόχτι να τον αντιμετωπίσει στην πισίνα του θερέτρου όπου διαμένει στο Λας Βέγκας και, όπως ήταν φυσικό κι αναμενόμενο, έχασε πανηγυρικά τον αγώνα.

Keywords
Αναζητήσεις
gumnes
Τυχαία Θέματα