ΝΙΚΗ ΜΕ ΒΥΝΤΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με σκόρερ τον Βύντρα και MVP τον Καρνέζη ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (1-0) στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με το γκολ του Λουκά Βύντρα ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στη Λειβαδιά και κάλυψε

το -2 της περσινής τιμωρίας του.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Φερέιρα στην ενδεκάδα (σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μάλαγα), απείλησε τον Λεβαδειακό, δημιούργησε φάσεις και ευτύχησε να προηγηθεί στο 34ο λεπτό με το γκολ του Βύντρα.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, οι φιλοξενούμενοι τα βρήκαν σκούρα. Ο Λεβαδειακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, πίεσε τον Παναθηναϊκό και μετέτρεψε το ματς… σε ντέρμπι.

Με τις αλλαγές του Φερέιρα ο Παναθηναϊκός ανέκτησε τον έλεγχο και στο 75’, ο Φορναρόλι βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή, όμως κατάφερε να αστοχήσει. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως είχε σε καλή μέρα τον Ορέστη Καρνέζη και κράτησε έως τέλους το πολύτιμο 1-0 ξεκινώντας με νίκη τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί (84’ Μεντί), Ακόστα (78’ Μουζαούι), Μουλόπουλος, Ναπολεόνι, Κόρμπος, Ροτζέριο (62’ Βασιλείου), Πόι, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λυσγάρας.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Πίντο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Λαγός, Μαρίνος, Ζέκα (61’ Σπυρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (46’ Φορναρόλι), Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας (46’ Σισοκό), Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα