Νίκη μία μερά μετά την απόλυση του Ζαρντίμ

Με τον Αντώνη Νικοπολίδη πλέον στον πάγκο τους οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να κάνουν μία νέα αρχή και να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους με το θέαμα που θα πρόσφεραν. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν τα κατάφεραν καθώς ο ΠΑΣ όχι μόνο περιόρισε την επιθετικότητά τους στο πρώτο ημίχρονο αλλά βγήκε και με αξιώσεις μπροστά.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να προβληματίζεται από τον τρόπο με τον οποίο ήταν στημένος ο αντίπαλος, βρήκε όμως τη λύση

στην ύστατη ώρα του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ταμπάσης δεν αντέδρασε καθόλου καλά στο φάουλ του Γκρέκο και ο Τζιμπούρ βρήκε την ευκαιρία να γράψει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έπαιξαν λίγο πιο απελευθερωμένα και πάλι όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Η είσοδος του Ιμπαγάσα πάντως βελτίωσε τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής και ο Αμπντούν στο 68′διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αναφορικά με την απειλή τοποθέτησης βόμβας στο γήπεδο για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα οι πυροτεχνουργοί που ειδοποιήθηκαν από τη διοίκηση του γηπέδου έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους χωρίς να διαπιστώσουν την ύπαρξη κάποιου ύποπτου ευρήματος.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Γκρέκο (65′ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (77′ Φετφατζίδης), Πίνο (72′ Μήτρογλου), Μασάντο, Τζιμπούρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81′ Γιάκος), Γεωργίου (72′ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα