Ντέρμπι αποδείξεων στο Καραϊσκάκη

Με το μεγάλο ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται απόψε (19.30, Νova) το κυριακάτικο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες που προπορεύονται στη βαθμολογία υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Δικέφαλο του Βορρά στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν

τρεις βαθμοί. Ουσιαστικά πρόκειται για τους δύο διεκδικητές του εφετινού πρωταθλήματος και τις δύο πιο ισχυρές οικονομικά ομάδες της Ελλάδας.

Με νίκη του Ολυμπιακού το +3 θα γίνει +6 και θα δώσει ώθηση στην ομάδα του Μίτσελ, ενώ σε περίπτωση διπλού του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, ο Δικέφαλος θα ανέβει ψυχολογικά και θα αποδείξει ότι μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να του πάρει το θρόνο του πρωταθλητή και ο Ιβάν Σαββίδης θα δείξει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ήρθε στην Ελλάδα και ανέλαβε τον ΠΑΟΚ για να τον κάνει πρωταθλητή. Όπως και να έχει το αποψινό ματς είναι η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μέχρι τώρα και στοίχημα για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ έχει έτοιμα τα πλάνα του για την ενδεκάδα με μοναδικό ερωτηματικό μία θέση . Ο Σαβιόλα θα είναι παρτενέρ του Μήτρογλου ή ο Ντομίνγκες θα παίξει στον άξονα σε ρόλο κρυφού κυνηγού; Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Κάμπελ, Σαβιόλα (Ντομίγνκες), Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγερι, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Γιαταμπαρέ, Μασάντο, Σέποβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Χουμπ Στέφενς θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Λίνο, Κίτσιου και Σαλπιγγίδη, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν βασικοί στο ματς κόντρα στην Μακάμπι. Ετσι, τερματοφύλακας θα είναι ο Χακόμπο, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς και Λίνο, στα χαφ θα βρεθούν οι Τζιόλης και Λάζαρ, αριστερά ο Στοχ, δεξιά αντί του Λούκας ο Σαλπιγγίδης και ο Νίνης πίσω από τον φουνταριστό Αθανασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα