Ο αδίστακτος Χρυσαυγίτης

Δικαίωσε, για μια ακόμη φορά, τον χαρακτηρισμό «αδίστακτος» που του αποδίδεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, την περασμένη Παρασκευή κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο βουλευτής αξιοποίησε την παρουσία του υφυπουργού Π. Καράμπελα, κάνοντας μια προσβλητική και αδόκιμη αναγωγή του πρόσφατου θανάτου του αδελφού του στα γεγονότα του εμφυλίου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Είναι καλοσύνη του κυρίου Υφυπουργού που παρευρίσκεται

εδώ, λόγω κωλύματος Υπουργού. Βεβαίως, θα ήταν παράλειψη να μην εκφράσω και δημοσίως τα συλλυπητήριά μας για τον άδικο χαμό του αδερφού του Υφυπουργού. Πιστεύω, χωρίς να θέλω να του χαλάσω τη μέρα, που είναι ήδη «χαλασμένη» λόγω του γεγονότος, ότι θα ήταν τραγικό να προστεθεί και αυτός ο συνάνθρωπός μας μέσα στη λίστα των τριών χιλιάδων διακοσίων.

Ξέρετε, μου θυμίζει την ιστορία του παππού μου, του πατέρα της μητέρας μου. Ο ένας αδερφός ήταν αξιωματικός του Εθνικού Στρατού και ο άλλος αδερφός εκτελέστηκε ως ΕΠΟΝίτης στα γνωστά γεγονότα της περιόδους 1943-1949.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ (Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας): Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές, καταρχήν, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον κ. Παππά για την έκφραση των συλλυπητηρίων του. Επί του ζητήματος της απώλειας του αδελφού μου, η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, προκειμένου να συντάξει το πόρισμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα